dijous, 13 de març de 2014

independència

Jo no estic d'acord que tenim que ser independents,costarà molt. Em sembla que no podrem, perquè manen els de Madrid, el Rei estarà encontra de la independencia, jo crec que la unió fa la força. I quan més units més força tindrem per estar junts tots plegats. La juventut catalana, tots estan d'acord amb la independencia, jo crec que tindrem molts problemes per fer el nostre exercit, la nostre seguretat social, las nostres fronteres, etc. La gent castellana no está esverada, estan tranquils, no volen lios.
Mentres les nostres escoles tenen que ser en català, tot en català, i endevant las hachas. Crec jo, que cada comunitat mantindrà el respecte al seu idioma i mantindrà España gran,ferme, respectuosa i plena d'amor.
Resulta que el Rei no esta amb la independència de Catalunya, i per tant, no es fara perquè el rei mana.Penso jo que per aceptar una Catalunya independent tendriem que tindre un exèrcit més potent més fort que Espanya, més armaments, més soldats, i més forçes alternatives al exèrcit català.

4 comentaris:

 1. Xavi soy Nacho, estoy de acuerdo contigo en que Cataluña no ha de ser independiente.Me doy cuenta que como buen catalán que eres(lo escribes en catalán) te das cuenta que nunca os podreis separar de España. Te deseo lo mejor en nuestra nación (España) y que seas muy feliz en Villafranca del Panadés. Adiós, compatriota.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sr.Nacho si no estas bé aqui en Catalunya marxa a España, nosaltres els catalans volem la nostre terra lliure. Visca catalunya
   adeu tot sr Nacho.
   petons.

   Elimina
 2. Hola.
  Yo sóy catalan y no éstoy de acuerdo con la índependencia de Catalunya devido a que catalanes hay pocos de generaciones. Lo que mas hay son Españoles que Catalanes y mucha gente que no habla Catalan ni lo escriben. A mas necesitarías un ejercito que a mas sále caro de mantener.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola molts bones Sr.Jaume, la independència es cosa de tots, tots tenim que parlar català i escriure el català cosa que vos no ho fet. Volem la independència de que si no ens unim poca força farem per la nostre independència.
   Bueno sr jame adeu i bona semana santa.

   Elimina