dijous, 16 de gener del 2014

Nadal 2013-14

Aquestes vacances nadalenques, aprovades. Tot be, els sopars de la mare el 24 a la nit, de primer sopa de  caldo, de  segon canalons,  tercer  anec i quart pollastre i uns grans postres. Una teca  bonissima, un deu.  El dia de reis, uns reis bons en epoques de crisis: perfum, guants, un cd de musica paxanguera, samarreta, i festa a doixo.
La tornada a Trace, positiva. Amb ganes de treballar, el que passa que estic cansat de tanta tonteria.
A Trace tinc camvis: començo a fer un curs de cuina, i un curs de ballar. A Vilafranca, faig unes noves gestions d'economia de la casa i tambe cuina a doixo.
Aquest any espero recuperar-rme. Entre altre coses, la dona, la casa, portar be els pagaments, tot en global recuperat  satisfactoriament.                                                                                                                                    

4 comentaris:

  1. HOLA, XAVI IGUAL A PARTIR LES FESTES NADALENQUES EL SOPAR 24 DE DESEMBRE PER LA CASA ELS SEUS PARES D'EN JOSEP AMB LA MEVA GERMANA N'URIA, LA CIO I JO ABANS VA CAGAR TIO, LA MAJORIA JOCS I JOGUINES LA CIO JA TE 2 ANYETS DESPRES SOPAVEM UN APERITIU I COSTELLES I UN POSTRE TURRONS. MILLOR EL 25 DE DESEMBRE, DINAVEM EL RESTAURANT CA LA MARGARITA GAMBES, CALAMARS..... CANALONS I ANEC UN POSTRE TIRAMISU, MOLT BE LA RESTA MEVA FAMILIA CASAJUANA,
    TORNAVA DE TRACE TAMBE COM AVUI TINC EN GANES DE TREBALLAR....!!!!!!!

    UN PETO, CUIDA'T MOLT.!!!!!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola que tal, bon dia, el nadal bons menjars, tens rao martita
      : canalons, anec, gambes,calamars, be, bon menjar i bons regals.
      Be martita bones festes i bon any nou.

      Elimina
  2. ¡Hola Xavi! Yo en épocas de crisis, prefiero no entrar en detalles, pero los reyes no son lo mismo. Hay que estrujarse el bolsillo a más no poder, aunque en mi casa no han ido mal del todo. Cada vez somos menos y eso se nota. Ahora a comenzar a ir a TRACE y a pasarlo lo mejor que puedas.¡¡Baila mucho!! BARBI

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenas Sr,barbi, pues nada estas fiestas es gastar, gastar y gastar todo fiesta y gasto, Trace bien comenzamos te deseo un buen año.

      Elimina