dijous, 7 de febrer del 2013

El meu dia a dia.

El meu dia a dia, tot es una incògnita, si vale et pots fer l'agenda però et pot sortir tot al revés.

Tot és tenir un ordre per això ès qüestió d'agenda, el primer es el primer. En el meu cas:


DILLUNS 
Primer faig bicicleta deu minuts, seguidament miro internet "el correu". Surto amb el pare a fer el cafe i fem els seus encarrecs, sempre te alguna cosa a  fer.

Dino a cals pares. La mare fa un menjar boníssim! Les tardes miro "la Riera", i al acabar surto a comprar si al mati no he comprat. Ara  generalment sempre em faig la llista de la compra. De vegades, poques,  faig piscina, a l'estiu la meva piscina va molt bé, la tinc a un pas de casa. El Complex  Aquatic pertany a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, però he de caminar un bon tros.

DIMARTS
Dimarts em llevo, em dutxo, miro Internet (els correus) , faig bicicleta, esmorzo i al cap d'una estona surto a fer el café amb el Max, el meu pare. Generalment parem a una benzinera dita del Penedes, tenim molta amistat amb l'amo. Per la tarda, quedo amb un amic i anem a jugar al billar.

DIMECRES
Els dimecres son una mica liats, esmorzo, surto a fer el café amb al pare. Per la tarda vaig a la biblioteca i  surto amb els amics a prendre algo.

DIJOUS
Els Dijous son atabalats,  amb paciencia acompanyo el pare a l'ambulatori a veure la doctora tot el mati. Dinem al restaurant Caliu a Vilafranca. Per tarda  depen del dia.

DIVENDRES
També és un dia marxós. Tinc un local davant de casa on el pare i jo tenim molta ferralla. Sempre estem endreçant, tot el dia al magatzem omplint la furgoneta de ferralla per portar-la a la deixalleria. Ara  m'han fitxat per jugar al billar a europa. Jugaré amb els "Especies", ens diem aixi perque som persones accidentades.

DISSABTE
Els Dissabtes pel mati anem al mercat: son paradetes de tot tipus de roba,verdures, maquines de pagès, etc. A la tarda quedo amb uns amics per jugar a billar i a la nit surtim a ballar.

DIUMENGE
Els Diumenges són per descansar.  Al mati quedo amb la meva exdona,  potser fem cinema, fem el cafè al Casino i després anem a casa.

Què feu vosaltres?